Graag stel ik me voor, ik ben Joop Fiedler

Joop Fiedler van Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie _ Voeding en Leefstijl
Neem contact met mij op

Fysiotherapeut, acupuncturist en gespecialiseerd in spannings-en stressgerelateerde klachten. In 1992 ben ik mijn eigen praktijk begonnen.  Graag wil ik vertellen wat u van mij kunt verwachten.

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in mijn eigen praktijk en in die tijd ben ik mijn behandelmogelijkheden gaan uitbreiden en  meer en meer gaan combineren. Zo combineer ik, indien nodig, allerlei massagevormen, oefenprogramma’s en houdings- en beweegadviezen met acupunctuur, het geven van voeding- en leefstijladviezen, maar ook met ontspanning- en ademinstructies of andere spanningsverminderende therapieën. Mijn kracht en die van deze gecombineerde behandelmethoden zit vooral in het in beweging zetten van blokkades en het losmaken van ziektes en verstoringen die in de loop van langere tijd, vast zijn gaan zitten. De ervaring leert dat deze werkmethode, het combineren van behandelvormen, het herstel bespoedigt en chronische en vaak langdurig aanwezige klachtpatronen, weer in beweging kan krijgen.

Belangrijk vind ik dat de behandelingen in een ontspannen sfeer plaatsvinden, waarin ik alle aandacht, energie en tijd kan opbrengen voor de patiënt. Ik zie mezelf en mijn behandeling als ondersteunend en aanvullend op de Westerse behandelmethoden. Mijn voorkeur gaat uit naar samenwerking en goed overleg met huisartsen en andere disciplines binnen de Westerse Geneeskunde.

Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten s

Fysiotherapie

Lees meer
Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten-s

Acupunctuur

Lees meer
Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten

Stressreductie

Lees meer
Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten

Voeding & Leefstijl

Lees meer

“Behandelen in
een ontspannen sfeer,
met voldoende aandacht
en voldoende tijd
vind ik belangrijk.”