Thema-avonden StressLESSen

Door de coronamaatregelen gaan de StressLESSen tijdelijk niet door. 

Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten 5

Actieve thema-avonden voor ieder die stress en spanning in zijn of haar leven de baas wil blijven. Iedereen kent ze, de signalen en symptomen die ontstaan als stress en spanning op gaan lopen. Niet direct iets om van te schrikken, maar wanneer het je te veel gaat bepalen en hinderen, is het wel fijn als je weet wat je kunt doen.

Voor psycholoog Frank Feijen en fysiotherapeut Joop Fiedler was dit aanleiding om thema-avonden te ontwikkelen voor mannen en vrouwen, jong en oud, die meer zicht en invloed willen hebben op hun stress–en spanningsmechanismes.

Beide Bossche therapeuten hebben vele jaren werkervaring en eigen specialisaties in stressverminderende behandelmethoden.

Tijdens de thema-avonden komen verschillende onderdelen aan bod die handvaten geven voor mensen met stressgerelateerde klachten. Met een persoonlijke en betrokken benadering bieden zij inzicht en praktische instrumenten die de deelnemers vitaler en weerbaarder in werk- en leefsituaties laten staan. De avonden zitten boordevol informatie, zijn interactief, bevatten veel oefeningen en bieden handige tips en tricks. Geen brainwash, maar een avond met de nodige dosis relativering in een ontspannen sfeer. Kortom een mooi cadeautje voor jezelf en neem gerust iemand mee. Wel graag van te voren aanmelden ivm beperkte plaatsen.

Meld je aan en ervaar zelf hoe jouw leven zonder drukte en stress kan zijn

Frank Feijen en Joop Fiedler vertellen over de achtergronden, symptomen en signalen. Vervolgens laten ze je zien hoe je hier ook anders mee om kunt gaan.

Wanneer

De thema-avonden worden gegeven op maandagavond van 20.00-22.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

Elke avond heeft een uniek thema en de opbouw van zo’n avond staat op zichzelf.

Je hoeft dus niet weken achter elkaar de maandagavond vrij te plannen. Je kunt een 3-strippenkaart kopen en aanhaken bij de thema’s die jou aanspreken! Een losse avond kost € 25,00 en een 3-rittenkaart kost € 60,00.

Waar

De bijeenkomst vindt plaats in de praktijk van Frank Feijen, Hoff van Hollantlaan 6, 5243 SR Rosmalen. De praktijk is goed bereikbaar met bus/trein, tevens is er voldoende parkeerplaats aanwezig.

Natuurlijk kun je ons ook bellen 073-6411154 of mailen naar joop@praktijkfiedler.nl. Graag tot ziens!

Stel een vraag, stuur een tip of meld je aan

Meer activiteiten

Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten s

Fysiotherapie

Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten-s

Acupunctuur

Praktijk Fiedler - Fysiotherapie - Acupunctuur - Stressreductie - Voeding en Leefstijl - Diensten

Voeding & Leefstijl

“Omgaan met stress en
spanning zien als uitdaging,
jezelf daarin onderzoeken.
Dat is een gegeven
in mijn antistress behandeling.”